slv.ottitres.ru

Medicinska teža prehrana izguba: Meni

Zdravniki priporočajo dieto za uskladitev s pacientom v najhitrejšem možnem času, mora biti enostavno, da se znebite odvečne teže, na primer, v predoperativnega obdobja. Glede na dejstvo, da je medicinska prehrana za hujšanje zelo stroga in tesen, ljudje, ki gredo sami izgubiti nekaj kilogramov, je priporočljivo, da se posvetuje z zdravnikom. Za dva tedna, lahko izgubili deset kilogramov.

© Copyright 2010 CorbisCorporationMedicinska teža prehrana izguba: Meni

• prvi dan

Na prvi dan negazirane vode popijte kozarec za šest sprejeme.

• Drugi dan

Količina zaužitega mleka na drugi dan osem mililitrov, jedel jabolko za večerjo.

• Tretji dan

Na tretji dan ponoviti vodni režim prvega dne.

• Četrti dan17

Video: Medicinska Hujšanje Diete

četrti dan, meni sestavljen iz zelenjave solata z zelja, korenja in zelene. Pijte po večerji, veliko vode in zelenega čaja.

• Peti dan

Na peti dan drugi dan ponoviti izkušnje.

• šesti dan

Dieta je sestavljena iz šestega dne kuhanih jajc in čaja. Na kosilo, jesti zelenjavno juho in kos kuhanega mesa, sto gramov graha pločevinkah in štiri jabolka.

• sedmi dan

13

V naslednjih dneh morate zaužiti liter jogurta in sto gramov skute, jabolko za večerjo - kozarec mleka.

• 8-10 dni

Osmi dan ponavlja prvi dan medicinske prehrane, deveti - drugi in deseti dan spet temelji na načelu vode prvi dan.

• enajsti dan

Na enajsti dan v grobem meni in recepti medicinske prehrane sestavljena iz zelenjave solato in zelenega čaja.

• dvanajsti dan

Dvanajsta dan je sestavljen iz liter mleka, ki je pijačo za tri odmerke.

Video: Model Diet. Za minus 4 kg v 3 dneh * Učinkovito Diet Diet Meni * modelov

• trinajsti dan14

Kuhano jajce in kos sira, vključenih v prehrani trinajsti dan.

• štirinajsti dan

V zadnjem štirinajsti dan pijačo le negazirane vode.

Vrnitev na običajno prehrano, morate jesti majhne dele, postopoma povečuje količino hrane. Ponovite prehrana ne več kot enkrat ali dvakrat v dvanajstih mesecih.

Svetloba Medical Diet

Je manj toga medicinska prehrana z dolžino petih dneh. Prehrana in pravila medicinske prehrane naj vključuje šest času obrok.

15Seznam dovoljenih izdelkov, poleg osnovne, vendar tudi z nizko vsebnostjo maščob sir, kuhana zelenjava, sladkor, juhe, želeji in kompoti. Odpadkov iz maščobe, moke hrano in zdrob iz kisle in vložene izdelkov. Med obroki, je zaželeno, ne grize.

• zajtrk

Na dieti lahko jeste zajtrk pogojno zelenjave solato in kos rženega kruha, skodelico zelenega čaja.

• kosilo

V drugi zajtrk jedo oranžno ali grenivke.

• kosilo

Na kosilo jedli sto gramov piščanca, eno kumare in opečeni otrobov kruh, piti decoction šipkov skozi.

• popoldanski prigrizek18

Popoldanski prigrizek mora obsegati nizko vsebnostjo maščob skute ali jogurta, skodelico jogurta.

• večerja

Za večerjo, hrana porabi kos pečene ribe ali paro s kruhom in zelenega čaja. Bedtime dovoljeno piti kozarec sadnega soka ali jesti majhno pest suhega sadja.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
Kitajska hrana za hujšanjeKitajska hrana za hujšanje
Diet Larisa DolinaDiet Larisa Dolina
Prehrana za športnike.Prehrana za športnike.
Prehrana akterjaPrehrana akterja
Prehrana rižPrehrana riž
Tekoči prehrana za izgubo telesne teže. Shujšati v petih dnehTekoči prehrana za izgubo telesne teže. Shujšati v petih dneh
Poletna prehrana hujšanje. celoten opisPoletna prehrana hujšanje. celoten opis
Prehrana izguba Medical teža: z recepti, prednosti, slabostiPrehrana izguba Medical teža: z recepti, prednosti, slabosti
Prehrana citrusPrehrana citrus
Hitra prehranaHitra prehrana
» » Medicinska teža prehrana izguba: Meni
© 2021 slv.ottitres.ru