Medicinska teža prehrana izguba: Meni
Zdravniki priporočajo dieto za uskladitev s pacientom v najhitrejšem možnem času, mora biti enostavno, da se znebite odvečne teže, na primer, v predoperativnega obdobja. Glede na dejstvo, da je medicinska prehrana za hujšanje zelo stroga in tesen, ljudje, ki gredo sami izgubiti nekaj kilogramov, je priporočljivo, da se posvetuje z zdravnikom. Za dva tedna, lahko izgubili deset kilogramov.
Medicinska teža prehrana izguba: Meni
- prvi dan
Na prvi dan negazirane vode popijte kozarec za šest sprejeme.
- Drugi dan
Količina zaužitega mleka na drugi dan osem mililitrov, jedel jabolko za večerjo.
- Tretji dan
Na tretji dan ponoviti vodni režim prvega dne.
- Četrti dan
Video: Medicinska Hujšanje Diete
četrti dan, meni sestavljen iz zelenjave solata z zelja, korenja in zelene. Pijte po večerji, veliko vode in zelenega čaja.
- Peti dan
Na peti dan drugi dan ponoviti izkušnje.
- šesti dan
Dieta je sestavljena iz šestega dne kuhanih jajc in čaja. Na kosilo, jesti zelenjavno juho in kos kuhanega mesa, sto gramov graha pločevinkah in štiri jabolka.
- sedmi dan
V naslednjih dneh morate zaužiti liter jogurta in sto gramov skute, jabolko za večerjo - kozarec mleka.
- 8-10 dni
Osmi dan ponavlja prvi dan medicinske prehrane, deveti - drugi in deseti dan spet temelji na načelu vode prvi dan.
- enajsti dan
Na enajsti dan v grobem meni in recepti medicinske prehrane sestavljena iz zelenjave solato in zelenega čaja.
- dvanajsti dan
Dvanajsta dan je sestavljen iz liter mleka, ki je pijačo za tri odmerke.
Video: Model Diet. Za minus 4 kg v 3 dneh * Učinkovito Diet Diet Meni * modelov
- trinajsti dan
Kuhano jajce in kos sira, vključenih v prehrani trinajsti dan.
- štirinajsti dan
V zadnjem štirinajsti dan pijačo le negazirane vode.
Vrnitev na običajno prehrano, morate jesti majhne dele, postopoma povečuje količino hrane. Ponovite prehrana ne več kot enkrat ali dvakrat v dvanajstih mesecih.
Svetloba Medical Diet
Je manj toga medicinska prehrana z dolžino petih dneh. Prehrana in pravila medicinske prehrane naj vključuje šest času obrok.
Seznam dovoljenih izdelkov, poleg osnovne, vendar tudi z nizko vsebnostjo maščob sir, kuhana zelenjava, sladkor, juhe, želeji in kompoti. Odpadkov iz maščobe, moke hrano in zdrob iz kisle in vložene izdelkov. Med obroki, je zaželeno, ne grize.
- zajtrk
Na dieti lahko jeste zajtrk pogojno zelenjave solato in kos rženega kruha, skodelico zelenega čaja.
- kosilo
V drugi zajtrk jedo oranžno ali grenivke.
- kosilo
Na kosilo jedli sto gramov piščanca, eno kumare in opečeni otrobov kruh, piti decoction šipkov skozi.
- popoldanski prigrizek
Popoldanski prigrizek mora obsegati nizko vsebnostjo maščob skute ali jogurta, skodelico jogurta.
- večerja
Za večerjo, hrana porabi kos pečene ribe ali paro s kruhom in zelenega čaja. Bedtime dovoljeno piti kozarec sadnega soka ali jesti majhno pest suhega sadja.
- Poletna prehrana hujšanje. celoten opis
- Prehrana izguba Medical teža: z recepti, prednosti, slabosti
- Riž prehrana za hujšanje - moja izkušnja in meni za 7 dni
- Diet "najljubši"
- Prehrana za športnike.
- Grenivka Dieta za hujšanje 1 dan, 3 dni v tednu
- Kiwi prehrana
- Prehrana citrus
- Diet zelje: pregledi in meniji za teden
- Kitajska hrana za hujšanje
- Japonska prehrana za 13 dni. Meni, ki sem shujšala
- Egg prehrana za hujšanje: meni za teden