Hitra prehrana
Video: Najboljša dieta za hujšanje in najhitreje prehrana hujšanje na svetu! Top-10
So časi, ko je nujno potrebno, da izgubijo nekaj kilogramov, da izgleda dobro na vsakem pomembnem dogodku za vas. Najlažji način, da bi dobili največji učinek z minimalnim časom - hitro prehrano. Vendar pa ne smemo pozabiti, da lahko dodatna teža vrne dovolj hitro, če potem taka dieta ne prilagodi svojo prehrano.
Video: Super hitro pitje prehrana. Meni.
Siljenjem: prehrana za 3 dni
Najhitrejši prehrana običajno traja 2 - 4 ure. Ta tako imenovani "tešče dni", s katerim lahko ne samo shujšati, ampak tudi čiščenje telesa. ni priporočljivo, da se držijo tako dieto za dolgo časa.
jabolko prehrana
Najbolj priljubljena Hitra prehrana za 3 dni. Zelo težko. Namesto treh dneh, včasih je priporočljivo, da držijo dva dni. Celotni dnevni obrok vsebuje 4 jabolka, 1 sveže limone, piščanec ali govejega (100 g) in 3 rž krekerje. Vse to je treba razdeliti v 4 deležih. Med dieto poskusite piti več tekočine. 3 dni Reset 2 - 4 kg.
"Soft" prehrana
je dovolj hitro in učinkovito dieto, Tako veliko mehkejši od zgoraj omenjenega jabolčna ali izražajo kitajska hrana. Držijo svojih priporoča 2 do 4 dni.
Video: Hitra prehrana, da izgubijo težo v 4 dneh
- Zajtrk: kuhano jajce, toast s sirom nizko vsebnostjo maščob, nesladkane kave ali zelenega čaja.
- Kosilo: 100 gramov pustega mesa piščanca (prsi), kumar, paradižnikov skodelico soka.
- Prigrizek: 100 ml jogurta.
- Večerja: 100 g rib, zelenjave solata.
Reset s to dieto lahko 3 kg.
Video: hitra prehrana
Siljenjem: prehrana za 7 dni
Tisti, ki želite hitro izgubiti 6 - 10 kg, lahko priporoči Hitra prehrana za teden. Rezultat je skoraj zagotovljeno, vendar so primerni le za zdrave ljudi. Prva dva dni - pitje. Dnevna prehrana sestavljena iz jogurta in vode. Pijača kefir lahko v kateri koli količini. Tretji dan - jabolko in grenivke. Lahko piti vodo nekoliko nevtralizirajo kislost. Od četrtega do šestega dne jedo kuhano piščanca. Le prsi z nizko vsebnostjo maščob, brez kože. Voda lahko pije brez omejitev. Konča prehrana vino dan. Suho pijača in jesti sira (1 kozarec vina - 30 g sira). Med dieto lahko pijete vitamine in minerale, ki jih telo prejme vse potrebno gradivo v zadostni količini. Po prehrana ne mudi, da se vrnete na običajno prehrano.
- Kako hitro shujšati
- Prehrana tabletke Meridia. Mnenja hujšanje
- Apple prehrana - me je vrgla 15 kg za en teden! moja tehnika
- Kefir jabolko prehrana - delim svoje izkušnje
- Ananas prehrana
- Vino prehrana
- Čokolada in kava prehrana
- Jabolko prehrana
- Grenivka Dieta za hujšanje 1 dan, 3 dni v tednu
- Kiwi prehrana
- Kefir prehrana za hujšanje učinkovito zmanjšanje teže
- Oranžna prehrana