Dukan Diet - njeno bistvo in faze
Razvoj tehnike za hujšanje, prehrana zdravnik vlomil v 4 fazah. Vsaka faza (faza) ima svoje posebnosti. Prvi 2 koraki so namenjeni izgubi teže, in v naslednjih 2 stopnjah - dejstvo, da obdrži svojo težo normalno.
Načelo ljudske prehrane dietetik iz Francije Pierre Ducane je: ne omejuje vnos beljakovin, ogljikovih hidratov in vnosa maščob se bistveno zmanjša. Ducane prehrana daje dolgotrajen učinek, če se držijo z njim za nekaj mesecev. Nato je teža ustalila, preostali normalno za dolgo časa.
V tej dieti ima veliko prednost, zahvaljujoč kateremu je postala tako priljubljena. Dejstvo, da so omejitve glede količine hrane tam, kar pomeni, da lakota ne bo muka, in lahko kuhamo vsako jed in v kateri koli količini, ki gojijo le glavne tokokroge.
Video posnetki vključujejo Duke prehrane. Podrobne informacije. Prizorišča Ducane prehrane
Razvoj tehnike za hujšanje, prehrana zdravnik vlomil v 4 fazah. Vsaka faza (faza) ima svoje posebnosti. Prvi 2 koraki so namenjeni izgubi teže, in v naslednjih 2 stopnjah - dejstvo, da obdrži svojo težo normalno.
Na seznamu glavnih izdelkov, ki so potrebni, da se na vaši mizi vsak dan - vse vrste mesa, nizko vsebnostjo maščob mleka, jajc, morskih sadežev in rib. Začimbe, omake, sol - so dovoljene, vendar druge izdelke, ki niso vključeni v seznam - ni. Prav tako je treba zaužiti veliko tekočine - vsaj 1,5 litra.
Video: Bistvo diete Duc. dan 11
Prvi - "napad"
Načelo "napade", da je "poraz" prekomerna telesna teža: prebavo samo tistih živil, ki vsebujejo velike količine beljakovin, telo potroši veliko več energije, več kalorij, kot jih vsebuje samih zaužitih živil. Meni za zajtrk, kosilo in večerjo je treba zagotoviti, da so jedi zelo beljakovin - omlete, meso, nemasten jogurt in skuta, morski sadeži. In ni ogljikovih hidratov! Faza traja tako dolgo, dokler masa zmanjša za 2-4 kg.
Drugi - "Cruise"
Na tej stopnji so beljakovinski izdelki dodane zelenjave. Meni je veliko bolj raznolika. Zelenjava se lahko poje v kakršni koli obliki: surovo, pečen, kuhan. Brez priporočajo le krompir, grah in koruzo - ta zelenjava vsebuje velike količine škroba.
V drugi fazi mora biti izguba mase približno 1 kg. teden.
Tretji - "konsolidacija"
Sedaj lahko postopoma vrniti v običajni prehrani - uvesti hrano, ki vsebuje ogljikove hidrate. Če se vrnemo k prehrani kruha, krompirja, testenin, riža in sladkarij, en dan v tednu, da je vredno, da bi jedli samo beljakovin živila. Pomen tega koraka je, da se zagotovi učinek prejšnje tri. Vsakih 10 dni, bo masa zmanjša za 1 kg.
Video: Kako izgubiti metoda teža bistvo Dukan Diet
Četrta - "stabilizacija"
Na tej stopnji je učinek prehrane postane obstojna stabilna. Daj na beljakovine v hrani en dan na teden, jesti otrobov in medu - to je vse, kar je potrebno v tej fazi. In, seveda, razmišljajo o fizičnih aktivnostih svoje sposobnosti - so samo pomagali utrditi učinek, in vaše zdravje za to je samo reči "hvala".
- Atkins dieta - zakaj sem ga izbrala
- Ducane prehrana. Kaj naj storim, če je teža ostala na kraju samem
- Prehrana tabletke Meridia. Mnenja hujšanje
- Diete znanih osebnosti
- Goji jagode k izgubi teže, kadar dyukane
- Beljakovine prehrana. Mnenja in rezultati. dnevni menu
- Beljakovine rastlinskega prehrana, da izgubijo težo: meni na dan 21 (ocene)
- Dukan Diet - shujšati enkrat za vselej
- Antkinsa prehrana meni za 14 dni
- Beljakovine Dukan Diet in vadba
- Francoska prehrana
- Mnenja o Dukan Diet
- Katera dieta vam bo pomagal znebiti celulita
- Ducane: prehrana za tiste, ki ne morejo shujšati
- Beljakovine Dukan Diet: izgubiti težo na okusno hrano
- Energija diete
- Recepti in jedilniki Ducane prehrana
- Shujšati na dieti beljakovin? Mnenja in nasveti hudeyuschego
- Prehrana ogljikovih hidratov brez