Beljakovine Dukan Diet: izgubiti težo na okusno hrano
Video: Kako sem izgubila - 40 kg // // Dukan Diet Dukan Diet // // kako hitro shujšati za hujšanje
V 21. stoletju se je moda vitko postavo, zato je učinkovit in neagresivno prehrana omogoča, da jedo vse, kar želite, vendar hkrati, enkrat za vselej znebiti strašno siten dodatnih kilogramov, zdaj je na premijo. V letu 2000, potem ko je prodaja najbolje prodajana knjiga, avtor, ki je bil zdravnik Pierre vojvoda francoski beljakovine Dukan Diet je postala še posebej priljubljena med ljudmi z različnimi kulinaričnimi preferencami. In vse zaradi te prehrane je snap soblyudat- tudi usposobljeni kuharji, ne razmišljam o svojem življenju brez kuhanja, bodo lahko brez težav in brez kakršnih koli omejitev, da načrt vaše dnevne prehrane, s svojimi osnovnimi načeli voden.
Video: recepti za DYUKANU. Dukan Diet
Beljakovine, voda, otrobi, fizzaryadka - in prekomerno telesno težo je izginila!
Osnova meni beljakovin Dukan Diet je - malouglevodnaya hrana v kombinaciji z 1,5 litra vode na dan. Obstaja več, vendar ne manj potrebni za pogoj, da pridobi maksimalno učinkovitost te diete: Vsak dan morate jesti majhno količino ovsenih otrobov, in dajejo fizične aktivnosti (ki se lahko zaračuna, dejavnosti na prostem ali samo dnevni sprehod na street) ne manj kot pol ure. Čista proteinska dieta Pierre Ducane sestavljajo 4 fazah (ali korake): napad obdobju prepletenem fazo nadalje konsolidacijo in stabilizacijo.
Korak I: "napaka" (3-10 dni izgubila 6 kg)
V prvi fazi diete aktivira maščobe proces prebave. To pojasnjuje možne začetno nelagodje, vendar ne obupajte prehitro - to je neprijeten občutek, in kaže, da je proteinska dieta zdravnik Ducane deluje!
Video: Beljakovine Dukan Diet. Ne morem shujšati
Natančen Trajanje te korak na posamezno (odvisno od mase odvečnega maščobnega tkiva): do 20 kg - do 5 dni, do 30 kg - do 7 dni, več kot 30 kg - največ 10 dni.
"Mi napad", tako meni: z nizko vsebnostjo maščob šunka, perutnina, ribe in morski sadeži, z nizko vsebnostjo maščob mleko, jajca, kis, začimbe in dišave po vaši izbiri. Poleg tega je zelo priporočljivo, da se začasno uporabo nadomestek namesto sladkorja, kot tudi, da se popolnoma odpravi maščob mesa in perutnine iz prehrane. Bran: 1.5 Art. l. na dan.
Korak II: "kroženja" ali "prepleteni" (pred trenutka doseže želeno težo)
Številne reference potrjujejo dejstvo, da je v tej fazi najbolj aktivni hujšanje. Drugi korak vključuje premik-sekvence (menjavanja) obeh dietah in rastlinske proteine - originalna kroženja, zanka do želenega rezultata. Možnosti prepletanje so izbrali posamezno, možne obdobja 1/1 do 5/5 dni.
Video: Alex Kovalkov, strokovnjak za prehrano: "Najbolj učinkovita dieta - beljakovine"
Meni "Izmenično": vsak z nizko vsebnostjo maščob in brez škroba zelenjava / nizko vsebnostjo maščob beljakovin živila, kot tudi vse dve dodatni izdelkov med katerimi lahko izbirate: začimbe, želatina, vino adjika, poper in kakava. Bran: 2 žlici. l. na dan.
Faza III: "konsolidacija" ali "pritrditev" (10 dni pri vsakem "opuščeni" kilogram)
Tretja faza - živ primer tega variabilnosti in neagresivne prehrane hujšanje.
Meni "Popravki": vsi izdelki iz faze napada in menjavanja sadja (razen banan), kruh, sir, kakor tudi do 2-krat na teden lahko jedo živila, ki vsebujejo škrob. Bran: 2,5 v. l. na dan.
Korak IV: «Stabilizacijsko" (konstantna moč)
Da bi ohranili učinek pravil za hujšanje v četrti fazi je treba upoštevati pri vseh nadaljnjih letih življenja. To ni tako težko, kot se zdi na enkrat, ker ima omejitev kot taka nima druge izbire, kot da ima nekaj močnih priporočil.
"Stabilizacija" meni: 4-krat na mesec jedo samo beljakovinsko bogato hrano, redno prehrano, na druge dneve. Bran: 3 Art. l. na dan.
Prav tako veliko prednosti, obstaja način Ducane lastno in kontraindikacije: nagnjenost k pomanjkanju vitamina, bolezni ledvic in želodca. V takšnih primerih, pred prehrani opisane metode je potrebno posvetovati z zdravnikom.
Pros Dukan Diet:
- Odlične in hitre rezultate.
- Naravni izdelki.
- Nešteto okusnih in zdravih jedi.
- Ducane prehrana. Kaj naj storim, če je teža ostala na kraju samem
- Dieta za gastritis prehrana
- Diete znanih osebnosti
- Goji jagode k izgubi teže, kadar dyukane
- Dukan Diet - shujšati enkrat za vselej
- Antkinsa prehrana meni za 14 dni
- Slive prehrana
- Beljakovine Dukan Diet in vadba
- Britanski prehrana
- Sybaritic prehrana: kaj je tako dober?
- Barva prehrana: kaj je tako dober?
- Francoska prehrana
- Ovseni prehrana, da izgubijo težo doma
- Mnenja o Dukan Diet
- Dukan Diet - njeno bistvo in faze
- Ducane: prehrana za tiste, ki ne morejo shujšati
- Grenivke Diet za hitro hujšanje
- Recepti in jedilniki Ducane prehrana
- Diet dan
- Beljakovine Dukan Diet
- Dikulja prehrana za tiste, ki se borijo z maščobo