Testenine prehrana za hujšanje
V naši državi, obstaja prepričanje, da izgubijo težo, ne bo mogoče, dokler prehrana sestavljena iz testenin. Verjemite mi - ta izjava nima nobene podlage. Poleg tega prehrano razvil posebno metodo hujšanje, ki temelji na tem izdelku. Torej, makaroni prehrana za izgubo telesne teže.
Pomembna načela prehrana testenine
Za vitko silhueto je treba držati določenih pravil. Poleg tega, da ne boli, da bi ugotovili, kaj ima zdravilne lastnosti moke izdelkov.
Video: Testenine Diet Diet "zdravo telo '
Torej, pravila makaroni prehrane.
1. Dieta je treba uporabljati kot veliko sadja in zelenjave, kot je mogoče.
2. Za zapolnitev glavna jed le z olivnim oljem.
3. Za uspeh pri hujšanju in ne pridobijo dodatne teže v prehrani je treba uporabiti le trde testenine.
Zdaj pa ugotovite, kaj je uporaba makaroni prehrane. Ta moka izdelki v veliki količini, saj potrebno hujšanje proces vlaken. Kot veste, ta element se praktično ne absorbira v telo. Plus, vlakna hitro nasičene maščobne kisline telo, lajša osebo iz lačni.
Testenine shujševalnih diet jedilniki, recepti
Shema te metode hujšanje je vedno vključen zelenjavo, sadje, morski sadeži in oljčno olje. Velja prepoved vseh vrst mesa, sladkih izdelkov, pekovskih izdelkov in sladkor. Poleg tega je obdobje izguba teže, je treba pozabiti omake, konzervirane, nasoljene in prekajene jedi.
Video: Testenine prehrana za hujšanje
Bodite dnevni meni glede na vaše želje. Treba je opozoriti, edina stvar je, da v 24 urah lahko jeste več kot 100 gramov testenin, 200 gramov sadja in 500 g zelenjave. Mimogrede, lahko sladek zob prosim vaš želodec grenko čokolado (ni več ploščice).
Vzorec prehrana meni testenine so lahko naslednji:
• zajtrk
Med zajtrkom lahko prosim želodec in majhno oranžno rezino čokolade. Verjemite mi, da bodo ti izdelki dovolj, da bi dobili dovolj.
• kosilo
Na kosilo, jesti nekaj zelo koristnih kivi in majhen korenček.
• kosilo
Kosilo mora biti hranljiva. Zaradi tega lahko kuhamo testenine in obleko z lastnimi rokami ustvaril paradižnikovo omako. Popijte kozarec najboljšega kosilo sveže iztisnjeni sok (ki temelji na korenček ali oranžno).
• večerja
Za večerjo, je treba pripraviti svetlobe zelenjave solata, oblečen z olivnim oljem. Dodatek dieto lahko sveže korenje.
Kot lahko vidite, prehrana, ne bo vam stradati. In za dosego tega cilja, upreti skušnjavi, da okusiti prepovedano sadje.
- Diet Ksenia Borodina
- Dieta za gastritis prehrana
- Prehrana tabletke Meridia. Mnenja hujšanje
- Diet Diet za nosečnice in mlade mamice
- Sybaritic prehrana: kaj je tako dober?
- Pravilno testenine. Od kar ne dobim maščobe?
- Francoska prehrana
- Kefir prehrana za hujšanje učinkovito zmanjšanje teže
- Diet zelje: pregledi in meniji za teden
- Pivo prehrana za hujšanje: recepti, jedilniki
- Grenivke Diet za hitro hujšanje
- Sadje prehrana
- Bland prehrana za izgubo telesne teže. Recepti iz strokovnjakov
- Prehrana Malakhov
- Diet lepo Gritsenko
- Sok prehrana za izgubo telesne teže. prehrana Lastnosti
- Beljakovine Dukan Diet
- Prehrana Agapkina