Sredozemska prehrana je v Rusiji: meni za teden, recepti
Naučili se boste vse o sredozemske prehrane. Kako koristen je ta dieta in ali obstajajo neželeni učinki. Kako v skladu s svojimi razmerami v Rusiji in kaj lahko nadomestijo malo razpoložljivih proizvodov. Kaj storiti za najbolj učinkovito dieto. Preberite, kaj živila se lahko jedo, resnične ljudi in mnenje dietetik. Prav tako smo dodali recepte za en teden.
Video: meni za dan | PREHRANA
Mediteranska prehrana - je najpogostejši uravnotežena hrana piramida, promovira zdravo življenjsko dobo. Načelo meni ni zaprt v natančnih gramov in štetju kalorij.
Številne študije so pokazale, da je zdrava prehrana koristen:
- za srce - zmanjšuje tveganje za ponovitev srčnega infarkta;
- za znižanje holesterola v krvi;
- ateroskleroza;
- za diabetike;
- revmatoidni artritis;
- hipertenzija.
Poleg tega je prehrana z malo maščob preprečuje ankilozirajoči spondilitis, in Alzheimerjeva bolezen, pa tudi priporočljivo za neplodnost.
Nutricionisti so ugotovili, da so te diagnoze postaviti ljudi na dieti, ki vsebuje veliko živalskih maščob, sladkorja, moke izdelkov, posušene in zamrznjene pripravljene jedi.
Sredozemska prehrana je v Rusiji
Mnogi ne razumejo, kako lahko Sredozemska prehrana v celoti v skladu z oddaljenostjo od Španije in Grčije. Sistem za napajanje prilagojeno za Rusijo, ki temelji na razpoložljivih proizvodov rastlinskega izvora lahko dolgočasno apetit do naslednjega obroka.
V Rusiji, lahko nekateri izdelki nadomestiti bolj dostopne:
Video: prehrana za leni, minus 8-12 kg v dveh tednih. dietna hrana in dodatki
- Olivno olje nerafiniranim zelenjave;
- Red ribe skuše in sleda;
- Rjavi riž, ajda, ovsena kaša;
- Fermentirano mleko in skuto.
Poleg tega je sredozemska prehrana v ruščini pomeni redni obremenitev, so ključnega pomena za dobro razpoloženje in dobro kondicijo.
Kaj živila se lahko poje
Sredozemska prehrana je bolj omejena uporaba ocvrte in mastne hrane, rdečega mesa, čokolade in bonbonov.
Glavni izdelki:
- Zelenjava in sadje v velikih količinah;
- Mlečni dovoljena jogurt, kefir, sir;
- Zahtevani zelišča in začimbe (čebula, česen, poper);
- Iz rastlinskih maščob samo oljčnega olja;
- Ribe in morski sadeži (školjke, kozic);
- Belo meso (pogosto), rdeče meso (redko);
- Fižol in rjavi riž;
- Jajca (ne več kot 2 na dan);
- Semena, oreški;
- Rdeče vino.
Učinkovitost prehrana je izboljšala, če vsak dan popijte 1,5-2 litrov vode, in za kosilo in večerjo, je dovoljena kozarec vina.
Meni za teden (recepti)
Video: Prehrana Elena Malysheva in Dukan Diet (10 kg na teden.)
Sedem dni zgledna meni je, kot sledi:
1 dan. Zajtrk: ovseni kosmiči, sok. Kosilo: riba z zelenjavo in zelišča. Večerja: zelenjavna solata, sir, zeleni čaj.
2. dan. Zajtrk: žit s kruhom in čajem. Kosilo: paradižnikova solata s kuhanim jajcem, kuhana rjavi riž. Večerja: ribe na žaru, zeliščni čaj.
3. dan. Zajtrk: kaša žita s koščki sadja, čaja. Kosilo: solata iz sveže zelenjave z kozic (školjke). Večerja: dušena riž z zelenjavo, sadnega čaja.
4. dan. Zajtrk: rezina pustega mesa, zelenjave solata, zelenega čaja. Kosilo: morski sadeži (peče), solata iz morskih alg. Večerja: dušena fižol z zelenjavo, zeliščni čaj.
5 dni. Zajtrk: umešana jajca z paradižnikovega soka. Kosilo: meso pari z zelišči. Večerja: ribe na žaru, solata iz korenja, sadni čaj.
6. dan. Zajtrk: kosmiči, čaj. Kosilo: zelenjavna juha, solata z morskimi sadeži. Večerja: dušena fižol z zelenjavo, čaj
7. dan. Zajtrk: kuhana jajca s kruhom, sok. Kosilo: Paro riž z zelišči, solata. Večerja: pečen piščanec z zelenjavo, zeleni čaj.
Video: surovo dietna prehrana za hujšanje MENU. Vegetarijanstvo in hujšanje. Kako izgubiti težo na 7 do 10 kg na teden
Različnih izdelkov vam omogoča, da ustvarite prehrane za osebno uporabo.
Komentarji
Mnenje zdravnika
Nasveti in triki
- prehrana nima kontraindikacij;
- podroben opis priprave jedi je mogoče najti v dietnih knjig;
- solate ne more majoneza, oljčno olje samo;
- saj se s prigrizki lahko jedel orehe, jogurt, jagode, sadne koščke.
- Prehrana menu po krvni skupini. Kaj naj jem?
- Detox Čiščenje Diet 7 dni: učinkovito čiščenje in opazno hujšanje
- Prehrana izguba Medical teža: z recepti, prednosti, slabosti
- Dieta za bolezni trebušne slinavke in jeter (uporabne izdelke)
- Hrana za povečanje hemoglobina v krvi
- Riž prehrana za hujšanje - moja izkušnja in meni za 7 dni
- Riž prehrana za čiščenje telesa. Uporabne recepti
- Diet Diet za nosečnice in mlade mamice
- Beljakovine rastlinskega prehrana, da izgubijo težo: meni na dan 21 (ocene)
- Dieta z vnetja črevesja, napihnjenost in napenjanje
- Antkinsa prehrana meni za 14 dni
- Sybaritic prehrana: kaj je tako dober?
- Recepti in sredozemsko Meni prehrana za teden
- Vino Diet - 7 kg na teden
- Mediteranska prehrana
- Diet zelje: pregledi in meniji za teden
- Živila z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov
- Kefir prehrana 7 dni: prednosti in slabosti uporabe
- Francoska prehrana za hujšanje: meni za vsak dan
- Prehrana Maggi
- Beljakovine prehrana Dikulja: meni dan